Reviews


Naam: Robert Review: Via een Tip van een kennis bij Triple Energie terecht gekomen. Raymond is op afspraak gekomen en de presentatie was super. Ik had meteen een klik. Oké, ik had al iemand van een bedrijf gehad en dat was compleet anders, zelf een beetje afstandelijk. Ik wilde graag de lokale ondernemer steunen en heb dus voor Triple Energie gekozen. Na het ondertekenen meteen een planning ontvangen. Totaal geen spijt van mijn keuze, zeer goed gewerkt en ze zijn aardig en netjes. Als klap op de vuurpijl kregen we een grote bos bloemen bij de oplevering. Nou hoor ik iedereen denken, ja, heb jezelf betaald. Nou en, het gebaar is niet met geld uit te drukken en dit kom je (bijna) nooit meer tegen. Fantastisch. Vriendelijkheid staat op 1 bij deze ondernemer. Ik raad het iedereen aan die overweegt in zonnepanelen te willen investeren. Om ze nog meer te steunen plaatst ik hun url overal waar ze het over panelen hebben op FB. Beste mensen van Triple Energie, heel erg bedankt.


Naam: Matthew en Anouschka Review: Triple-Energie was niet alleen de goedkoopste, maar ook de enige met een persoonlijke touch. Dat laatste was voor ons heel erg belangrijk in onze keuze.. Het zijn prettige mensen, die een mooi bedrijf runnen op een gewone, normale manier.. Geen prietpraat en duidelijk.. Wat ons betreft een aanrader als je voor een duurzame toekomst gaat!


Naam: Herman en Annet Review: Scherpe prijs, goede service, duidelijke uitleg. Wij zijn zeer tevreden . Raymond en Sharon jullie hebben een topbedrijf !!!


Naam: Martijn Review: Scherpe prijs, Snelle service, mooi op tijd, goede uitleg en de panelen liggen netjes op eigenlijk weinig meer aan toe te voegen. Vakwerk. Groetjes, Martijn en lotte.


Naam: Suelmann Review: Vier offertes aangevraagd en dit was de beste. Geduldig en behulpzaam bij de voorbereiding. Uitvoering is mooi, netjes en het werkt als een trein.


Naam: Patrick en Astrid Review: Alles naar volle tevredenheid uitgelegd en uitgevoerd ondanks de warmte op de installatiedag. Zeker een aanrader !


Naam: Joop en Gean Review: Werken alles van A tot Z af. Van offerte tot aan zelf de belastingteruggave. Werken netjes. Stellen alles netjes in. en gaan pas weg wanneer het werkt.


Naam: Gerda Review: Joop en Gerda , Professioneel bedrijf wat ze zeggen doen ze . We zijn zeer tevreden over triple Wij zouden het iedereen aanraden. Joop en Gerda


Naam: Jeurissen Review: Augustus 2020 zonnepanelen laten plaatsen door Triple Energie. Gehele traject van offerte tot bloemetje na plaatsing als zeer prettig ervaren. Wat ons betreft is Triple Energie een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zonnepanelen.


Naam: Henk en Joke Review: Professioneel bedrijf wat doet wat ze zeggen, wij zijn uiterst tevreden, een aanrader ! Groet Henk en Joke.


Naam: Ben Waanders 27-08-2020 Review: Na een telefonische afspraak volgde al snel een vrijblijvend gesprek waarin alle aandacht werd gevestigd op het dak waar de panelen komen. Het kon nl.aan beide kanten van het dak. Het advies en deskundigheid kwam heel vertrouwend over,vooral op de uitleg van de materialen en de keuze van de omvormer. De offerte die wij ontvingen viel ons mee. De werkzaamheden zijn keurig en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Wij raden Triple Energie aan voor iedereen die overweegt zonnepanelen te leggen.


Naam: Harry & Anne Review: Na enkele offertes te hebben opgevraagd, kwamen we via via bij Triple Energie terecht. Een afspraak was snel gemaakt. Alles werd super goed en duidelijk uitgelegd. Na het ontvangen van de offerte hebben we direct een afspraak gemaakt voor het plaatsen. Op de dag van plaatsen was het verschrikkelijk warm, maar wat een team. Ze hebben zo hard gewerkt, petje af. En wat een leuk team. Alle waardering. Na het plaatsen werd bij de nazit nog even rustig alles uitgelegd. Ook betreffende de belastingteruggave. Wij raden Triple Energie zeker aan!! Raymond en Sharon, jullie hebben een geweldig bedrijf. Groetjes, Harry en Anne.


Naam: Wijnand & Judith Review: Na het oriënterende gesprek, hadden we er al direct een goed gevoel over. Eerlijk, helder en een duidelijk verhaal! Voor een offerte was het beter om een vervolgafspraak te maken, om vervolgens de situatie live te schetsen in het software programma, en zo te bepalen wat er wel en niet haalbaar is. We waren er snel uit. De korte lijntjes is echt een voordeel, en alles wat er in het gesprek aan de orde kwam, klopt ook in de praktijk. Afspraak is afspraak. Een goed team wat uitstekende kwaliteit levert! Een absolute aanrader. Wij zijn blij dat we voor Triple Energie hebben gekozen, en raden dit anderen ook zeker aan! Dank aan het team voor de perfecte oplevering helemaal met de hoge temperaturen waarin alles geplaatst is! Groetjes Wijnand en Judith


Naam: Bernardo Merola Review: Het verschil dat Triple Energie maakt t.o.v. andere partijen is enorm! Daar waar anderen gelijk de laptop tevoorschijn toveren om via Google Earth te kijken naar je dak, wordt er door Triple Energie letterlijk op je dak gekeken. De mogelijkheden worden daarna netjes uitgelegd met een eerlijk advies. Ook als je ligging/dak (zoals in ons geval) niet zo gunstig uitvalt, wordt dit gelijk gezegd zodat je weet waar je aan toe bent. Het is uiteraard aan jezelf wat je met dit stuk advies doet, maar wij hebben het als zeer prettig/helder ervaren. Daarna krijg je binnen no-time een offerte. Ook dit laatste is een enorm verschil t.ov. andere partijen! Een zeer scherpe en eerlijke prijs! De uitvoering en afwerking verdient ook zeker een goede recensie! Wat een top team!! Het plaatsen van de panelen, omvormer, maar ook de papieren van de belastingteruggave en de digitale app (uitleg)… alles krijgt evenveel aandacht. We zijn zeer blij dat we voor Triple Energie hebben gekozen, en raden ze jou als lezer zeker aan! We willen het gezellige (warme) team van Triple Energie hierbij nogmaals danken voor jullie mooie werk! Met vriendelijke groet, Joanne, Bernardo en de kids


Naam: M. Cigri Review: Scherp aanbod, goede en tijdige communicatie, installatie verliep goed. Leuke mensen. Zeker een aanrader.


Naam: Frank Peters Review: Echte aanrader!. Alles klopt. Van offerte t/m plaatsing. Goede uitleg, prijs/kwaliteit en service. Top bedrijf!!!


Naam: A.Cigri Review: Prima montage, vakkundig en professioneel . Alles netjes afgewerkt en opgeruimd niet onbelangrijk de mannen zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit hoe de app werk,papier werk voor teruggave btw en aanmelden bij netbeheerde. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen. Bedankt de hele team van triple energie voor de mooi bos bloemen wat ik totaal niet had verwacht.


Naam: Van de Riet Review: Blij voor Triple Energie te hebben gekozen. Goed advies bij de offerte, probleemloze installatie en oplevering. Komen de afspraken na. Extra aandacht aan een lekkende dakgoot geen probleem. Binnenwerk zeer netjes weggewerkt. Laat nu de zon maar schijnen op de panelen.


Naam: Fam Roelofs Review: Vanaf de kennismaking met Triple Energie, tot en met de installatie van de zonnepanelen, zijn we zeer tevreden. Alle wensen met betrekking tot het type systeem en de installatie daarvan zijn gerealiseerd. Het systeem voldoet aan de verwachtingen. Aan de kernwaarden ‘Maatwerk Kwaliteit en Service’ van Triple Energie durven wij gerust ‘Betrouwbaarheid’ toe te voegen.


Naam: Benny ten Voorde Review: Vandaag de zonnepanelen geplaatst door triple energie. Wij Zijn heel tevreden over het hele traject, van offerte tot installatie en de oplevering. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.


In juli 2020 hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door triple energie. We hebben het hele traject, van begin tot eind als heel erg prettig ervaren. In eerste instantie hebben we 4 aanbieders om een offerte gevraagd om een goede keuze te kunnen maken. Omdat we hoorden dat er veel cowboys op de zonnepanelenmarkt zijn hebben we kritisch iedere aanbieder bekeken. Triple Energie sprong er voor ons uit omdat ze gewoon bij je langskomen om de situatie te bekijken en bleven meedenken in oplossingen, ook al duurde het best lang voordat wij een beslissing hadden genomen. Bovendien boden ze ook nog de scherpste prijs. 2 Andere aanbieders hebben niet eens de moeite genomen langs te komen, deden alles digitaal. Een ander was nauwelijks bereikbaar voor vervolgvragen en reageerde uiterst traag en kortaf. Triple Energie heeft ons wel de persoonlijke aandacht gegeven. Dit gaf ons veel vertrouwen omdat wij twijfelden over de schaduwinvloed van een boom en een schoorsteen. Daarnaast hebben ze een eerlijk verhaal zonder opsmuk. Ik had nog veel vragen na het eerste gesprek, alle vragen werden snel en uitgebreid beantwoord. Ze denken ook goed met je mee en zien voor alles een oplossing. In eerste instantie is de elektra aangelegd en de omvormer geplaatst, een paar dagen daarna zijn de panelen geplaatst. We waren verbaasd over de moeite die ze hebben genomen om het mooi af te werken. Ze gingen apart nog een ander kabelgootje halen om de bedrading mooi weg te kunnen werken. Ook de nazorg is professioneel. We hebben uitleg gekregen over de BTW teruggave en uitleg gekregen over de app die hoort bij de omvormer. Tot slot nog het belangrijkste en dat is het team van triple energie. Die hebben van het begin tot eind het verschil gemaakt, door altijd voor ons klaar te staan. Tijdens het begintraject door al onze vragen te beantwoorden en mee te denken in oplossingen. Maar ook tijdens de montage, uiterst vriendelijk en zorgvuldig werkend. En ze zijn flexibel gebleken als dat nodig was. Dank aan Raymond, Sharon en alle anderen voor al hun hulp!


Naam: Johan en Marion Hubach Review: Duidelijke offerte en altijd overleg mogelijk mocht je het iets anders willen hebben dan in eerste instantie is afgesproken. Flexibel dus


Naam: Ingko en Danielle Mulders Review: Goede voorlichting en goed de afspraken nagekomen. We kunnen niet anders zeggen. Vooral de scherpe en mooie prijs heeft ons besloten om voor Triple-Energie te kiezen en daar hebben wij geen spijt van.


Naam: Ans en Gosse Bonthuis Review: Aanrader deze firma! In het begin geen idee wie het zou worden ca.5 aanbiedingen. Doch na het eerste tefoongesprek direct een goede indruk en na een duidelijke voorlichting bij ons thuis, besloten met elkaar in zee te gaan. Je moet elkaar kunnen vertrouwen en dat is ook inmiddels gebleken. Zijn tot op heden voor 200% tevreden. HULDE en zo gewoon doorgaan. Dus zeker een aanrader!! Prima team!!


Naam: Familie Hek Review: Na twee andere offerte gesprekken gekozen voor Triple Energie. Waarom? Een erg goed onderbouwde uitleg, helder en concreet. Goede antwoorden op mijn vragen en de meegebrachte materialen maakten me alles voor 100% duidelijk. Daarnaast, en dit is ook niet onbelangrijk, de scherpste prijs. De installatie verliep erg goed, en alles is keurig geplaatst en afgewerkt. Na afloop alles gezamenlijk nagelopen of alles naar wens was. Een erg dikke aanrader.


Naam: Gerrit Nieuwenhuis Review: Duidelijke uitleg over de voors en tegens van zonnepanelen tevens ook prima meegedacht over de plaats waar de zonnepanelen moesten komen te liggen, vervolgens vakkundig geplaatst en netjes afgewerkt, meer als tevreden en zal u dan zeker aanbevelen


Naam: Gabriël Alp Review: Hard gewerkt en alles volgens afspraak geregeld. Goede service. We zijn erg tevreden.


Naam: Eddy Schiphorst Review: Na ontvangst van diverse offertes heb ik een selectie gemaakt voor enkele gesprekken met installateurs. Op basis van het deskundige en prettige gesprek, de duidelijk gespecificeerde offerte en heldere condities over de levering, heb ik gekozen voor Triple Energie. Kan niets anders zeggen dat Triple Energie op de dag van levering alle beloftes waarmaakt. Ik kijk zeer tevreden terug op de geleverde dienstverlening; professioneel en persoonlijk. Complimenten!


Naam: Frank Review: Prima installatie op een bewolkte dag.alles perfect verlopen en geregeld. Waren gezellige jongens.


Naam: Gerard Barneveld Review: Wat kan ik nog meer toevoegen aan alle positieve reviews die meer dan terecht zijn. Een vakkundige en klantvriendelijke service. Ze leveren wat je verwacht van een leverancier. Een zonnige groet van een tevreden klant.


Naam: Els Review: De installatie, ondanks de tegenslag, naar wens verlopen > En alles keurig geïnstalleerd en goede service. Komen ook kijken ipv op afstand een offerte sturen.


Naam: Ronald Vrugteman Review: Al na het eerste gesprek hadden we vertrouwen in het team van Triple-Energie. Je merkt duidelijk dat ze kennis van zaken hebben. Enkele dagen later kwam ook nog hun offerte als beste uit de bus.Het installeren gebeurde snel en vakkundig en ze ruimden keurig alle rommel op. Compliment. Ik zou een ieder aanraden de pv-installatie door Triple-Energie te laten installeren.


Naam: Marco Jansink Review: Prima advies bij het eerste gesprek, men komt langs om de situatie te bekijken. Daarna de offerte, niet lang na hoeven denken. Prima montage, alles netjes afgewerkt en niet onbelangrijk de mannen zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit. TOP!!


Naam: Rogier Review: Geweldig team! Vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het plaatsen niets dan lof. De mannen zijn vakkundig en denken graag mee. Niet alleen over de zonne-installatie maar ook over andere zaken die ze op het dak aantroffen. Pragmatisch zoeken naar een oplossing voor een probleem waar ze zelf niet eens verantwoordelijk waren. Dikke aanrader voor iedereen die van plan is zonnepanelen te nemen.


Naam: Kort Review: Even een review op het plaatsen van de zonnepanelen voor ander halve week geleden, het lijkt net of ze de zon er ook nog hebben bijgeleverd. De afgelopen 8 dagen een opbrengst van 188 kWh, en dat met 12 panelen! Het adviseren en het uitbrengen van de offerte ging zeer prettig en advies ter plaatse was duidelijk. En zo zijn bij ons de panelen geplaatst tijdens de CORONA-crisis. Met goede afspraken en op een veilige afstand van elkaar. De installatie ging snel en vakkundig en het afwerk niveau is meer dan goed.


Naam: Edwin Heldere communicatie, goed meegedacht over practische invulling, zowel bij het plaatsen als het aanleggen van kabel door de tuin. Ik was op zoek naar een bedrijf die kwam kijken op locatie om mee te denken, anderen geven alleen een offerte op basis van google maps. Prima offerte, goed meegedacht, netjes en vlot werk afgeleverd.


Naam: Rouweler E-mail: info@rouwelerbestratingen.nl Review: Super en correct werk afgeleverd. Alles ziet er naar behoren uit, zoals afgesproken. Als enig bedrijf die een offerte maakte voor ons die op locatie kwam kijken, rest geeft offerte af zonder langs te komen. Dag en nacht reageren ze op mails en app-jes. Denken mee en in oplossingen. Als erg fijn ervaren.


Goede Service en snelle montage. Perfect gedaan.


Zeer snelle montage. Aardige mensen. En netjes gemonteerd. 6 prijsopgaves laten doen, deze kwam er als beste uit Ronald Hulshof


REVIEW Kennismaking: aangenaam Voorlichting: prima Levering: snel Uitvoering: top Gedrag tijdens uitvoering: zeer prettig contact met klant: zeer goed Materiaal: uitstekend Nazorg: paar kleine smetjes in het nakomen van afspraken Extra werk: werkelijk zeer professioneel - een enkele dakpan die stuk ging, direct vervangen - extra kabel onder de grond, geen probleem Totale waardering:: 9 Groet Leo


Naam: Dick van Keulen Review: Een betrouwbaar bedrijf dat correct maatwerk levert en uitstekend net de klant meedenkt.  Afspraak is afspraak.

Schrijf hier uw eigen review

Naam:

Mailadres:

Review: