Reviews


Naam: Ingko en Danielle Mulders Review: Goede voorlichting en goed de afspraken nagekomen. We kunnen niet anders zeggen. Vooral de scherpe en mooie prijs heeft ons besloten om voor Triple-Energie te kiezen en daar hebben wij geen spijt van.


Naam: Ans en Gosse Bonthuis Review: Aanrader deze firma! In het begin geen idee wie het zou worden ca.5 aanbiedingen. Doch na het eerste tefoongesprek direct een goede indruk en na een duidelijke voorlichting bij ons thuis, besloten met elkaar in zee te gaan. Je moet elkaar kunnen vertrouwen en dat is ook inmiddels gebleken. Zijn tot op heden voor 200% tevreden. HULDE en zo gewoon doorgaan. Dus zeker een aanrader!! Prima team!!


Naam: Familie Hek Review: Na twee andere offerte gesprekken gekozen voor Triple Energie. Waarom? Een erg goed onderbouwde uitleg, helder en concreet. Goede antwoorden op mijn vragen en de meegebrachte materialen maakten me alles voor 100% duidelijk. Daarnaast, en dit is ook niet onbelangrijk, de scherpste prijs. De installatie verliep erg goed, en alles is keurig geplaatst en afgewerkt. Na afloop alles gezamenlijk nagelopen of alles naar wens was. Een erg dikke aanrader.


Naam: Gerrit Nieuwenhuis Review: Duidelijke uitleg over de voors en tegens van zonnepanelen tevens ook prima meegedacht over de plaats waar de zonnepanelen moesten komen te liggen, vervolgens vakkundig geplaatst en netjes afgewerkt, meer als tevreden en zal u dan zeker aanbevelen


Naam: Gabriël Alp Review: Hard gewerkt en alles volgens afspraak geregeld. Goede service. We zijn erg tevreden.


Naam: Eddy Schiphorst Review: Na ontvangst van diverse offertes heb ik een selectie gemaakt voor enkele gesprekken met installateurs. Op basis van het deskundige en prettige gesprek, de duidelijk gespecificeerde offerte en heldere condities over de levering, heb ik gekozen voor Triple Energie. Kan niets anders zeggen dat Triple Energie op de dag van levering alle beloftes waarmaakt. Ik kijk zeer tevreden terug op de geleverde dienstverlening; professioneel en persoonlijk. Complimenten!


Naam: Frank Review: Prima installatie op een bewolkte dag.alles perfect verlopen en geregeld. Waren gezellige jongens.


Naam: Gerard Barneveld Review: Wat kan ik nog meer toevoegen aan alle positieve reviews die meer dan terecht zijn. Een vakkundige en klantvriendelijke service. Ze leveren wat je verwacht van een leverancier. Een zonnige groet van een tevreden klant.


Naam: Els Review: De installatie, ondanks de tegenslag, naar wens verlopen > En alles keurig geïnstalleerd en goede service. Komen ook kijken ipv op afstand een offerte sturen.


Naam: Ronald Vrugteman Review: Al na het eerste gesprek hadden we vertrouwen in het team van Triple-Energie. Je merkt duidelijk dat ze kennis van zaken hebben. Enkele dagen later kwam ook nog hun offerte als beste uit de bus.Het installeren gebeurde snel en vakkundig en ze ruimden keurig alle rommel op. Compliment. Ik zou een ieder aanraden de pv-installatie door Triple-Energie te laten installeren.


Naam: Marco Jansink Review: Prima advies bij het eerste gesprek, men komt langs om de situatie te bekijken. Daarna de offerte, niet lang na hoeven denken. Prima montage, alles netjes afgewerkt en niet onbelangrijk de mannen zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit. TOP!!


Naam: Rogier Review: Geweldig team! Vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het plaatsen niets dan lof. De mannen zijn vakkundig en denken graag mee. Niet alleen over de zonne-installatie maar ook over andere zaken die ze op het dak aantroffen. Pragmatisch zoeken naar een oplossing voor een probleem waar ze zelf niet eens verantwoordelijk waren. Dikke aanrader voor iedereen die van plan is zonnepanelen te nemen.


Naam: Kort Review: Even een review op het plaatsen van de zonnepanelen voor ander halve week geleden, het lijkt net of ze de zon er ook nog hebben bijgeleverd. De afgelopen 8 dagen een opbrengst van 188 kWh, en dat met 12 panelen! Het adviseren en het uitbrengen van de offerte ging zeer prettig en advies ter plaatse was duidelijk. En zo zijn bij ons de panelen geplaatst tijdens de CORONA-crisis. Met goede afspraken en op een veilige afstand van elkaar. De installatie ging snel en vakkundig en het afwerk niveau is meer dan goed.


Naam: Edwin Heldere communicatie, goed meegedacht over practische invulling, zowel bij het plaatsen als het aanleggen van kabel door de tuin. Ik was op zoek naar een bedrijf die kwam kijken op locatie om mee te denken, anderen geven alleen een offerte op basis van google maps. Prima offerte, goed meegedacht, netjes en vlot werk afgeleverd.


Naam: Rouweler E-mail: info@rouwelerbestratingen.nl Review: Super en correct werk afgeleverd. Alles ziet er naar behoren uit, zoals afgesproken. Als enig bedrijf die een offerte maakte voor ons die op locatie kwam kijken, rest geeft offerte af zonder langs te komen. Dag en nacht reageren ze op mails en app-jes. Denken mee en in oplossingen. Als erg fijn ervaren.


Goede Service en snelle montage. Perfect gedaan.


Zeer snelle montage. Aardige mensen. En netjes gemonteerd. 6 prijsopgaves laten doen, deze kwam er als beste uit Ronald Hulshof


REVIEW Kennismaking: aangenaam Voorlichting: prima Levering: snel Uitvoering: top Gedrag tijdens uitvoering: zeer prettig contact met klant: zeer goed Materiaal: uitstekend Nazorg: paar kleine smetjes in het nakomen van afspraken Extra werk: werkelijk zeer professioneel - een enkele dakpan die stuk ging, direct vervangen - extra kabel onder de grond, geen probleem Totale waardering:: 9 Groet Leo


Naam: Dick van Keulen Review: Een betrouwbaar bedrijf dat correct maatwerk levert en uitstekend net de klant meedenkt.  Afspraak is afspraak.

Schrijf hier uw eigen review

Naam:

Mailadres:

Review: