Reviews


Naam: M. Cigri Review: Scherp aanbod, goede en tijdige communicatie, installatie verliep goed. Leuke mensen. Zeker een aanrader.


Naam: Frank Peters Review: Echte aanrader!. Alles klopt. Van offerte t/m plaatsing. Goede uitleg, prijs/kwaliteit en service. Top bedrijf!!!


Naam: A.Cigri Review: Prima montage, vakkundig en professioneel . Alles netjes afgewerkt en opgeruimd niet onbelangrijk de mannen zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit hoe de app werk,papier werk voor teruggave btw en aanmelden bij netbeheerde. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen. Bedankt de hele team van triple energie voor de mooi bos bloemen wat ik totaal niet had verwacht.


Naam: Van de Riet Review: Blij voor Triple Energie te hebben gekozen. Goed advies bij de offerte, probleemloze installatie en oplevering. Komen de afspraken na. Extra aandacht aan een lekkende dakgoot geen probleem. Binnenwerk zeer netjes weggewerkt. Laat nu de zon maar schijnen op de panelen.


Naam: Fam Roelofs Review: Vanaf de kennismaking met Triple Energie, tot en met de installatie van de zonnepanelen, zijn we zeer tevreden. Alle wensen met betrekking tot het type systeem en de installatie daarvan zijn gerealiseerd. Het systeem voldoet aan de verwachtingen. Aan de kernwaarden ‘Maatwerk Kwaliteit en Service’ van Triple Energie durven wij gerust ‘Betrouwbaarheid’ toe te voegen.


Naam: Benny ten Voorde Review: Vandaag de zonnepanelen geplaatst door triple energie. Wij Zijn heel tevreden over het hele traject, van offerte tot installatie en de oplevering. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.


In juli 2020 hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door triple energie. We hebben het hele traject, van begin tot eind als heel erg prettig ervaren. In eerste instantie hebben we 4 aanbieders om een offerte gevraagd om een goede keuze te kunnen maken. Omdat we hoorden dat er veel cowboys op de zonnepanelenmarkt zijn hebben we kritisch iedere aanbieder bekeken. Triple Energie sprong er voor ons uit omdat ze gewoon bij je langskomen om de situatie te bekijken en bleven meedenken in oplossingen, ook al duurde het best lang voordat wij een beslissing hadden genomen. Bovendien boden ze ook nog de scherpste prijs. 2 Andere aanbieders hebben niet eens de moeite genomen langs te komen, deden alles digitaal. Een ander was nauwelijks bereikbaar voor vervolgvragen en reageerde uiterst traag en kortaf. Triple Energie heeft ons wel de persoonlijke aandacht gegeven. Dit gaf ons veel vertrouwen omdat wij twijfelden over de schaduwinvloed van een boom en een schoorsteen. Daarnaast hebben ze een eerlijk verhaal zonder opsmuk. Ik had nog veel vragen na het eerste gesprek, alle vragen werden snel en uitgebreid beantwoord. Ze denken ook goed met je mee en zien voor alles een oplossing. In eerste instantie is de elektra aangelegd en de omvormer geplaatst, een paar dagen daarna zijn de panelen geplaatst. We waren verbaasd over de moeite die ze hebben genomen om het mooi af te werken. Ze gingen apart nog een ander kabelgootje halen om de bedrading mooi weg te kunnen werken. Ook de nazorg is professioneel. We hebben uitleg gekregen over de BTW teruggave en uitleg gekregen over de app die hoort bij de omvormer. Tot slot nog het belangrijkste en dat is het team van triple energie. Die hebben van het begin tot eind het verschil gemaakt, door altijd voor ons klaar te staan. Tijdens het begintraject door al onze vragen te beantwoorden en mee te denken in oplossingen. Maar ook tijdens de montage, uiterst vriendelijk en zorgvuldig werkend. En ze zijn flexibel gebleken als dat nodig was. Dank aan Raymond, Sharon en alle anderen voor al hun hulp!


Naam: Johan en Marion Hubach Review: Duidelijke offerte en altijd overleg mogelijk mocht je het iets anders willen hebben dan in eerste instantie is afgesproken. Flexibel dus


Naam: Ingko en Danielle Mulders Review: Goede voorlichting en goed de afspraken nagekomen. We kunnen niet anders zeggen. Vooral de scherpe en mooie prijs heeft ons besloten om voor Triple-Energie te kiezen en daar hebben wij geen spijt van.


Naam: Ans en Gosse Bonthuis Review: Aanrader deze firma! In het begin geen idee wie het zou worden ca.5 aanbiedingen. Doch na het eerste tefoongesprek direct een goede indruk en na een duidelijke voorlichting bij ons thuis, besloten met elkaar in zee te gaan. Je moet elkaar kunnen vertrouwen en dat is ook inmiddels gebleken. Zijn tot op heden voor 200% tevreden. HULDE en zo gewoon doorgaan. Dus zeker een aanrader!! Prima team!!


Naam: Familie Hek Review: Na twee andere offerte gesprekken gekozen voor Triple Energie. Waarom? Een erg goed onderbouwde uitleg, helder en concreet. Goede antwoorden op mijn vragen en de meegebrachte materialen maakten me alles voor 100% duidelijk. Daarnaast, en dit is ook niet onbelangrijk, de scherpste prijs. De installatie verliep erg goed, en alles is keurig geplaatst en afgewerkt. Na afloop alles gezamenlijk nagelopen of alles naar wens was. Een erg dikke aanrader.


Naam: Gerrit Nieuwenhuis Review: Duidelijke uitleg over de voors en tegens van zonnepanelen tevens ook prima meegedacht over de plaats waar de zonnepanelen moesten komen te liggen, vervolgens vakkundig geplaatst en netjes afgewerkt, meer als tevreden en zal u dan zeker aanbevelen


Naam: Gabriël Alp Review: Hard gewerkt en alles volgens afspraak geregeld. Goede service. We zijn erg tevreden.


Naam: Eddy Schiphorst Review: Na ontvangst van diverse offertes heb ik een selectie gemaakt voor enkele gesprekken met installateurs. Op basis van het deskundige en prettige gesprek, de duidelijk gespecificeerde offerte en heldere condities over de levering, heb ik gekozen voor Triple Energie. Kan niets anders zeggen dat Triple Energie op de dag van levering alle beloftes waarmaakt. Ik kijk zeer tevreden terug op de geleverde dienstverlening; professioneel en persoonlijk. Complimenten!


Naam: Frank Review: Prima installatie op een bewolkte dag.alles perfect verlopen en geregeld. Waren gezellige jongens.


Naam: Gerard Barneveld Review: Wat kan ik nog meer toevoegen aan alle positieve reviews die meer dan terecht zijn. Een vakkundige en klantvriendelijke service. Ze leveren wat je verwacht van een leverancier. Een zonnige groet van een tevreden klant.


Naam: Els Review: De installatie, ondanks de tegenslag, naar wens verlopen > En alles keurig geïnstalleerd en goede service. Komen ook kijken ipv op afstand een offerte sturen.


Naam: Ronald Vrugteman Review: Al na het eerste gesprek hadden we vertrouwen in het team van Triple-Energie. Je merkt duidelijk dat ze kennis van zaken hebben. Enkele dagen later kwam ook nog hun offerte als beste uit de bus.Het installeren gebeurde snel en vakkundig en ze ruimden keurig alle rommel op. Compliment. Ik zou een ieder aanraden de pv-installatie door Triple-Energie te laten installeren.


Naam: Marco Jansink Review: Prima advies bij het eerste gesprek, men komt langs om de situatie te bekijken. Daarna de offerte, niet lang na hoeven denken. Prima montage, alles netjes afgewerkt en niet onbelangrijk de mannen zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit. TOP!!


Naam: Rogier Review: Geweldig team! Vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het plaatsen niets dan lof. De mannen zijn vakkundig en denken graag mee. Niet alleen over de zonne-installatie maar ook over andere zaken die ze op het dak aantroffen. Pragmatisch zoeken naar een oplossing voor een probleem waar ze zelf niet eens verantwoordelijk waren. Dikke aanrader voor iedereen die van plan is zonnepanelen te nemen.


Naam: Kort Review: Even een review op het plaatsen van de zonnepanelen voor ander halve week geleden, het lijkt net of ze de zon er ook nog hebben bijgeleverd. De afgelopen 8 dagen een opbrengst van 188 kWh, en dat met 12 panelen! Het adviseren en het uitbrengen van de offerte ging zeer prettig en advies ter plaatse was duidelijk. En zo zijn bij ons de panelen geplaatst tijdens de CORONA-crisis. Met goede afspraken en op een veilige afstand van elkaar. De installatie ging snel en vakkundig en het afwerk niveau is meer dan goed.


Naam: Edwin Heldere communicatie, goed meegedacht over practische invulling, zowel bij het plaatsen als het aanleggen van kabel door de tuin. Ik was op zoek naar een bedrijf die kwam kijken op locatie om mee te denken, anderen geven alleen een offerte op basis van google maps. Prima offerte, goed meegedacht, netjes en vlot werk afgeleverd.


Naam: Rouweler E-mail: info@rouwelerbestratingen.nl Review: Super en correct werk afgeleverd. Alles ziet er naar behoren uit, zoals afgesproken. Als enig bedrijf die een offerte maakte voor ons die op locatie kwam kijken, rest geeft offerte af zonder langs te komen. Dag en nacht reageren ze op mails en app-jes. Denken mee en in oplossingen. Als erg fijn ervaren.


Goede Service en snelle montage. Perfect gedaan.


Zeer snelle montage. Aardige mensen. En netjes gemonteerd. 6 prijsopgaves laten doen, deze kwam er als beste uit Ronald Hulshof


REVIEW Kennismaking: aangenaam Voorlichting: prima Levering: snel Uitvoering: top Gedrag tijdens uitvoering: zeer prettig contact met klant: zeer goed Materiaal: uitstekend Nazorg: paar kleine smetjes in het nakomen van afspraken Extra werk: werkelijk zeer professioneel - een enkele dakpan die stuk ging, direct vervangen - extra kabel onder de grond, geen probleem Totale waardering:: 9 Groet Leo


Naam: Dick van Keulen Review: Een betrouwbaar bedrijf dat correct maatwerk levert en uitstekend net de klant meedenkt.  Afspraak is afspraak.

Schrijf hier uw eigen review

Naam:

Mailadres:

Review: