Reviews


Naam: Bas Review:23-11-2021 Afspraak = afspraak, van A tot Z! Nette installatie, de heren waren erg klantvriendelijk en werkte precies volgens planning. Ik kan iedereen Triple Energie aanraden, ook de communicatie met de planning en rondom de offerte was volgens afspraak. Nogmaals dank!


Naam: Fam van der Veen Review:20-11-2021 Wij zijn zeer tevreden over het gehele plaatje. Van de offerteprijs, t/m het plaatsen van de panelen en de afhandeling. Nette monteurs en goede communicatie.Ze doen wat ze beloven. Wat ons betreft een aanrader!!


Naam: Fam Stalknecht Review:18-11-2021 Van prijsaanvraag tot oplevering alles tot in de puntjes verzorgd. Duidelijke uitleg van het product met daarbij behorende prijsafspraken. Je hoeft verder nergens achteraan, je weet gewoon dat het goed is. Raymond, Sharon en het hele Triple team gaan professioneel, netjes en zeer vakkundig te werk. Waren er in welke branche dan ook maar meer van dit soort bedrijven. Vooral niet onbelangrijk zijn ook de aftersales hier top voor mekaar. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zowel online als ook in ons eigen netwerk aan.


Naam: Herbert Leferink Review: Werkelijk een heel fijn bedrijf om mee te doen te hebben. Duidelijke en goede offerte met uitstekende uitleg. Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Triple Energie! Echt een aanrader!


Naam: Fam Reuvers Review: Heel kundig bedrijf. Duidelijk in uitleg. Waren snel klaar en alles werkte. Vriendelijk personeel. En ook nog goeie tips ontvangen van Raymond. Dus wij zijn erg tevreden!


Naam: C Nijland Review: Zeer tevreden over dit bedrijf


Naam: Ruud v W Review: Prima zonnepanelen installatie van Triple Energie. Goede en duidelijke offerte met heldere uitleg van Triple Energie door Raymond. Ook administratief prima geregeld, goed contact en duidelijke afspraken met bevestigingen. De panelen installeren ging zeer goed. Netjes geïnstalleerd, ook in de meterkast en duidelijk uitgelegd na inbedrijf stellen. Op tijd begonnen en ook in 1 keer klaar en af. Uitstekend gedaan. Aanbevolen.


Naam: Familie Koopman Review: We zijn erg tevreden over het werk dat Triple Energie heeft geleverd. We kregen een scherpe offerte, Raymond nam alle tijd voor ons en op de dag van installatie werden alle afspraken nagekomen, top! Vakkundig en servicegericht!


Naam: Margot Keulen Review: We zijn erg tevreden over het meedenken, het plaatsen van de zonnepanelen en de geboden service. Alles verlopen volgens afspraak. We zouden triple energie zeker van harte aanbevelen! Top gedaan Raymond, Sharon en het team!


Naam: Gerhard Goossen Hengelo 27/9/2021 Review: De installatie van 15 panelen is door Triple Energie (Raymond en zijn vakkundig en zeer net team) op een professionele wijze uitgevoerd. De uitvoering is volgens afspraak naar volle tevredenheid gedaan. Bijzonder was ook de inbreng van mevr. Sharon Bonhke in de uitvoering en begeleiding van de computersoftware en de formulieren verwerking voor de terug vraag van de BTW belasting. Prima werk! -- Deze e-mail is verzonden vanuit het contactformulier op Triple Energie https://triple-energie.nl


Naam: Gerhard Goossen Hengelo 27/9/2021 Review:27-9-2021 De installatie van 15 panelen is door Triple Energie (Raymond en zijn vakkundig en zeer net team) op een professionele wijze uitgevoerd. De uitvoering is volgens afspraak naar volle tevredenheid gedaan. Bijzonder was ook de inbreng van mevr. Sharon Bonhke in de uitvoering en begeleiding van de computersoftware en de formulieren verwerking voor de terug vraag van de BTW belasting. Prima werk!


Naam: Henk&Ingrid Review: Na een zeer goeie uitleg, en een mooie offerte, was voor ons de keus snel gemaakt. Ze hebben keurig werk afgeleverd. Wij zijn blij dat onze keus op Triple energie is gevallen. Het is een top team, zowel het telefonisch contact, als de mensen op de werkvloer/ het dak. En als verassing kregen we een bos mooie bloemen. Dat is juist zo fijn, dat stukje persoonlijkheid. Bedankt Sharon & Raymond en de andere heren.


Naam: Gerrit Tempert Review: Uit verschillende offertes en gesprekken kwam triple energie als een goede partij voor mij, ze beloofden hebben ze waar gemaakt ik ben uitermate tevreden ik kan het een ieder aanbevelen


Naam: André Willemsen Review: Review André Willemsen, Na meerdere aanbieders van Pv installaties geraadpleegd te hebben zijn wij bij Triple Energie uitgekomen. Raymond "eigenaar" is een vakkundige en professioneel werkende man met een prima en net werkend team dat hem ter zijde staat. Punctueel op afgesproken tijd werd begonnen met montage. De Pv. installatie van 10 panelen die door de jongens op ons (houten) tuinhuis is gemonteerd is met grote zorgvuldigheid uitgevoerd. Na oplevering en in bedrijf name werden wij nog blij verrast met een mooi boeket bloemen. Ook de communicatie met Sharon ( administratie) was erg plezierig en bovenal duidelijk op allerlei gebied. Al met al een echte aanrader voor wie overweegt om een Pv. installatie aan wil schaffen.


Naam: Poorthuis Review: De plaatsing van de zonnepanelen ging voorspoedig en na afloop werd er een prachtig boeket gebracht. Kortom we zijn tevreden! Veel succes met jullie verdere werkzaamheden.


Naam: Tijs Review: Duidelijk, realistisch en meedenkend. Vriendelijk personeel. Goed volk.


Naam: Goksel Review: Duidelijke offerte, duidelijke uitleg van de app. Betrouwbaar, goed en snel geïnstalleerd, aardige monteurs. Al met al zeer tevreden.


Naam: Kamphuis Review: Kenmerken, tot nu toe, van Triple Energy: betrouwbaar, doen wat je zegt, netjes gewerkt, beleefd, in 1 dag geplaatst en opgeleverd, snelle reactie op vragen (tel en via WhatsApp) en als afsluiting van de klus een mooi boeketje bloemen. Aldus een tevreden klant!


Naam: Egberink Review: Net zo lang doorgaan tot het helemaal af en goed is. Dat is precies wat Triple Energie voorstaat en uitvoert. Vanaf het moment dat de offerte compleet is na twee bezoeken om goed door te nemen welke panelen het beste zijn. Op de dag van levering verliep het proces wat anders dan verwacht maar het kwam helemaal in orde! Leidingen en omvormer konden helemaal mooi worden weggewerkt. Dank voor de service en veel succes voor de toekomst.


Naam: Rob Review: Eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Prettig adviserend gesprek waarin meerdere opties werden geboden. Bij het plaatsen werden ook nog even enkele dakpannen goed gelegd. Kleine schade ontstaan bij het plaatsen werd probleemloos opgelost. Kortom prima service en goede communicatie!


Naam: Anton Heuven Review: Kan Triple energie van harte aanbevelen van begin tot eind echt top. En alles keurig opgeruimd. Aan te bevelen.


Naam: Jelmer Review: 23-06-2021 19 panelen geplaatst. Na het eerste gesprek had ik er meteen een goed gevoel bij. Uitleg en advies was duidelijk en er werd zorgvuldig gekeken op welke manier de panelen voor een maximale opbrengst geplaatst konden worden. Daar waar andere aanbieders soms meer leken te kijken naar eenvoudig zoveel mogelijk panelen plaatsen.


Naam: Henk Review: Woensdag 14-7-2021 zijn er bij ons door Triple-energie 12 zonnepanelen geplaatst. Bij het eerste gesprek (schoenen uit kwam zo van een dak) was er al gelijk een vertrouwen. De uitleg hoe hun het project aanpakken en wat we allemaal moeten weten over btw terug en salderen was duidelijk en to the point. De uitvoering ging in alle rust omdat het team ieder zijn taak heeft. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen.... Alles ziet er netjes uit en werkt naar behoren.


Naam: Marco Review:8-7-2021 Prima service en nette prijs! Panelen zeer netjes gemonteerd en zelfs een mooie bos bloemen toe! Ook het adviesgesprek was prima, echt een aanrader!


Naam: Randy Marcus Review: Niet normaal !! Zij doen ongevraagd extra stappen wat een service, top gewoon. Wat doen ze dan ? De afspraken nakomen en indien er onverhoopt iets is, gewoon ons informeren en het regelen. Installatie zonnepanelen vlot en secure en de verdere elektrische installatie zonder compromissen dus niet de voor hen makkelijkste weg kiezen maar want voor ons het beste en “mooiste” was “. De verwachte opbrengst komt tot nu overeen met wat aanname was en dat is natuurlijk waarvoor je de zonnepanelen plaatst. De prijsstelling was ook niet verkeerd, zeker gezien het maatwerk wat zij leveren. Wat kan beter, erg weinig … misschien iets meer uitleg met betrekking tot de veranderde wetgeving en of je installatie toekomst bestendig en voor bijv accu opslag. Ik schrijf alleen een recensie als iets erg slecht is of super goed, als dit bedrijf de standaard wordt voor hoe het in deze branche moet dat geeft dat een goed gevoel ! Ik hoop dat ze vol kunnen houden.


Naam: Gerrit Jan Review: 24 Juni plaatsing 10 panelen. Top! Goede informatie en advies gekregen. Niet alleen meedenken over de maximale mogelijkheden maar ook of het esthetisch goed zit. Het oog wil ook wat. Ze komen de gemaakte afspraken na en plaatsen zoals afgesproken. Perfect. Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Groet GJ


Naam: Renate Review: 23-6-2021 Betrouwbare monteurs en bereid mee te denken als zaken anders liggen dan vooraf gedacht. Esthetisch goed geplaatst en verder prima communicatie.


Naam: Familie Hendriks Review: Triple energie is een echte aanrader!! Binnen 4 weken na het informatie gesprek lagen onze 16 panelen al op ons dak!! Een betrouwbaar en eerlijk bedrijf die nakomt wat het belooft!! Wij zijn ontzettend fijn geholpen en blij met het product wat ze geleverd hebben!! Na afloop kregen we ook nog een bloemetje, hoe attent, nogmaals bedankt triple energie en succes met jullie bedrijf!!


Naam: Erwin Sotthewes Review: Donderdag 03-06-2021 zijn er bij ons 8 zonnepanelen geplaatst. Wij zijn heel tevreden, het is er professioneel en mooi strak opgelegd. De mannen die binnen en buiten op het dak werkzaam waren, denken mee, zijn zeer vriendelijk en vakkundig. Het persoonlijke contact bij het opmaken van de offerte is heel prettig en duidelijke informatie, waardoor je weet wat je gaat aanschaffen. En als extra verrassing werd er namens Triple Energie die zelfde middag een mooi bos bloemen bezorgt. Succes en nogmaals bedankt!


Naam: Garlina Nijland Review: 27 mei zonnepanelen laten plaatsen door triple energie. Vanaf het begin tot het eind top!!! De panelen lagen er met 2 uur op. Fijne werklui verstand van zaken. Kwaliteit 10+


Naam: Dinand Review: Afgelopen april zijn bij on 15 panelen geplaatst waarover we zeer tevreden zijn. Alles is netjes geplaatst en afgewerkt en het contact was erg goed. Ik kan Triple Energie dan ook aan een ieder aanbevelen.


Naam: Patrick de Vries Review:25-5-2021 Erg netjes geholpen, nemen de tijd en leveren alles keurig af zoals afgesproken. Denken ook goed mee in de afwerking van kabels zodat het er netjes uitziet. Montage ook razendsnel, alles binnen een dag geplaatst. Heel erg tevreden.


Naam: Eddy en Barbara Review: 3 mei 2021 was het zover, om 8 uur stonden 2 teams klaar om de panelen op het dak te plaatsen. moet zeggen, snel, netjes en professioneel gedaan. deze mannen en vrouw weten waar ze mee bezig zijn. van aanvraag tot opdracht, alles wordt duidelijk uitgelegd en behandeld. ha 3 verschillende partijen een offerte laten maken ,maar die van triple energie sprak mij gelijk aan, geen verborgen kosten e.d., ook bij de montage werd eea adhoc gewijzigd zodat je de kabels bijna niet ziet. bij oplevering bleek dat enkele optimizers niet deden wat ze moesten doen en dit is binnen een paar dagen verholpen door Maurice en zijn collega. Dank voor de nette levering, jullie zijn Toppers. Dus zoekt U een zonnepanelen ,leverancier dan kan ik Triple energie aanraden. Oja, die grote bos bloemen als bedankje is zeer gewaardeerd door ons. SUCCES mannen en vrouwen Triple energie.


Naam: Ronnie van de Riet Review: Goede voorlichting en persoonlijk contact. Contact met triple energie gaat snel en offerte binnen een halve dag. Bij plaatsing erg vriendelijke mensen. Werken netjes en snel. Prima bedrijf om zaken mee te doen


Naam: Henk en Angeliek Review:16-5-2021 In een woord of wel cijfer een dikke 10. Top gedaan goede offerte. En ook wij zeggen als je zonnepanelen wilt dan ben je bij Triple Energie aan het juiste adres. En ook wij hebben een prachtige bos bloemen mogen ontvangen.


Naam: Bart Bronsvoort Review: 26 april zonnepanelen bij ons geplaats. Erg tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen en de afwerking. Je wordt goed voorgelicht zodat je weet waar je aan toe bent. Contact met triple Energie is erg vriendelijk en snel . Erg leuk dat we na de plaatsing nog een bos bloemen kregen voor een duurzame toekomst. Mocht je zonnepanelen willen dan is Triple Energie echt een aanrader.


Naam: Henk W. Review: Nadat we in het voorjaar besloten hadden om zonnepanelen te nemen een aantal leveranciers aangeschreven. Uiteindelijk 5 offertes gekregen, bestudeerd en toen beslissing genomen. Keuze viel op Triple Energie. Die waren niet de goedkoopste, maar door de presentatie, aanpak uitleg en advies viel de keuze op hen. Bij het plaatsen van de panelen werd een foutje van de dak doorvoer snel en mooi hersteld. Installatie draait naar tevredenheid.


Naam: Mark Jessica burink Review:30-4-2021 We hebben maandag de zonnepanelen op het dak gekregen. en we zijn heel tevreden over de service van het bedrijf. En een goed team wat netjes werk heeft geleverd. Echt een aanrader Mark en Jessica


Naam: Lisette Janssen Review: Op 15 april, de verjaardag van mijn man, zijn de zonnepanelen geplaatst. Een heel mooi verjaardagskado. Via onze buren, die met de aanvraag van zonnepanelen bezig waren, in contact gekomen met Triple Energie. Na een vlotte, goede offerte en uitleg van de verkoper overgegaan tot aankoop. Zij dachten goed mee, de zonnepanelen zijn op het platte dak van de schuur geplaatst. Het dak van het huis is er niet echt geschikt voor, te weinig panelen mogelijk. We waren snel aan de beurt en plaatsing ging snel en erg netjes. Zelfs toen er wat tegenzat werd er snel gehandeld zonder meerkosten. Nu elke dag meer opbrengst dan verbruik, genieten dus. Wij bevelen Triple Energy zeker aan, leuk hecht team en goede begeleiding.


Naam: R.Tabbes Review: 26-4-2021 Onlangs zonnepanelen laten plaatsen gezamenlijk met onze buren. Na vergelijk van diverse offertes van bedrijven hebben we gekozen voor Triple Energie. We zijn goed en duidelijk voorgelicht. De zonnepanelen zijn deskundig geplaatst door vriendelijke en vakkundige medewerkers. Als klap op de vuurpijl kregen we na het plaatsen een prachtige bos met bloemen van de eigenaren. Mocht je ook belang hebben bij zonnepanelen, dan zou ik dit bedrijf aanraden. TOP bedrijf!!!


Naam: Paul Review: 23-4-2021 Triple-energie is mij geadviseerd door schoonzus en broer. Zeer tevreden over het gehele proces. Het zijn prima mensen! Na installatie ook nog een bos bloemen ontvangen. De BTW heb ik inmiddels al van de Belastingdienst terug.


Naam: Familie Laun Review:18-4-2021 Fantastische service, vanaf begin tot eind werden we goed begeleid. Heldere en vriendelijke communicatie. Er is veel oog voor detail en het resultaat mag er wezen! Top bedrijf!


Naam: R. Tienstra Review:16-4-2021 Onlangs zonnepanelen laten plaatsen door Triple-energie. Na vergelijk van meerdere offertes van bedrijven kwam Triple-energie het meest betrouwbaar over. Eerlijke informatie en hebben uitgevoerd wat ze zeggen te doen. Prettige communicatie en duidelijke afspraken. Overweegt u zonnepanelen, neem contact op met Triple-energie :-)


Naam: Alwy huisman Review:14-4-2021 Op aanraden van een kennis bij Triple Energie terechtgekomen, prima bedrijf met korte lijn tussen opname en plaatsing. alle afspraken nagekomen en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Overweegt u om zonnepanelen te plaatsen dan zou ik zeker contact opnemen.


Naam: Sylvia Review:12-4-2021 Top bedrijf. Komen afspraken na. Werken snel en netjes. Vriendelijke en vakkundige mensen. Triple Energie is een aanrader.


Naam: Robert en Melissa Review: 30-3-2021 hebben ze bij ons de zonnepanelen op het dak gelegd. Het eerste oriënterende gesprek met Raymond was zeer verhelderend en positief. Daarom ook besloten dat Triple Energie mocht plaatsen. De medewerkers waren deze dag op de afgesproken tijd aanwezig en op deze zonnige dag konden we direct al gebruik maken van deze mooie zonnepanelen. De hulp en uitleg over de BTW teruggave is heel duidelijk. Het bloemetje die de volgende dag werd bezorgd, staat nu naar bijna 2 weken nog steeds mooi op de vaas. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Ga zo door Raymond, Sharon en medewerkers.


Naam: Jeroen en Elles Review:31-03-2021 We zijn bij triple energie gekomen via een bekende. Vanaf het eerste contact met Raymond en Sharon voelde het goed. Met name de persoonlijke benadering als ook de goede en solide uitleg over de panelen, omvormers en de installatie gaven de doorslag om de installatie bij Triple energie onder te brengen. Ik moet zeggen dat de installatie dan ook naar de tevredenheid is uitgevoerd. We hebben ze nu ruim een maand liggen en het bevalt super. Kortom: een betrouwbare en solide club met een goede prijs kwaliteit verhouding.


Naam: Pascal en ineke Review:25-3-2021 Raymond was heel duidelijk tijdens het gesprek, offerte lag zelfde avond al in de bus, op de dag van installatie waren de medewerkers mooi op tijd en werd er overlegd met ons of alles duidelijk was en hoe alles kwam te liggen, de jongens waren vriendelijk en correct. Raymond en Sharon kwamen zelf ook nog even langs en legden alles netjes uit na installatie en teruggave btw. Ik kan triple energie zeker aanraden gewoon top geregeld en uitgelegd en het bosje bloemen nadien was een mooie blijk van waardering. Super bedrijf, bedank triple energie.


Naam: W. Beverdam Review:19-3-2021 SUPER!! meer kan ik niet zeggen over Triple Energie. vanaf het eerste contact een erg goed gevoel gehad, duidelijke uitleg over het systeem en de mogelijkheden. na opdracht kon er al vrij snel over worden gegaan op de levering en het plaatsen! Ze komen na wat ze beloven en leveren goed en net werk! ontzettend tevreden met het resultaat en de communicatie met het team!! nogmaals dank voor de service!


Naam: Liebrand Review: 12-3-2021 Triple Energie is een betrouwbare partij, van offerte tot aan plaatsing/oplevering. Denken mee in oplossingen en geven advies op maat. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Snelle levering en plaatsing. Aan alle medewerker van Team Triple Energie, dank voor jullie service 👍


Naam: Fam. Snijders Review: 05-03-2021 Eindelijk een betrouwbare partij gevonden die echt verstand van zaken heeft. Komen netjes bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken en een overzichtelijke offerte te maken. Alle afspraken worden keurig nagekomen en de installatie is vakkundig en netjes uitgevoerd. Ik kan Triple Energie aan iedereen aanbevelen die zonnepanelen wil.


Naam: Gerald Review: 01-03-2021 Ik ben zeer tevreden over Triple-Energie. Duidelijke offerte na huisbezoek waarbij wordt meegedacht over het leggen van panelen op een manier die geen of zo weinig mogelijk afbreuk doet aan het uiterlijk van woning/dakvlak. Montage volledig conform offerte. Goede uitleg en instructie over de werking van het systeem. Enkele dagen na oplevering ontstond een kleine storing die keurig en zo snel mogelijk verholpen is. Hier geen gladde praatjes door een vertegenwoordiger waarna een paar monteurs maar moeten zien hoe ze de boel er zo snel mogelijk op krijgen. Wij zijn heel tevreden en blij met het eindresultaat!


Naam: Spaans Review: 22-2-2021 Via een vriend bij Triple energie terecht gekomen. Nadat ik meerdere offertes had vergeleken bleef Triple Energie over. Niet alleen door de prijs maar ook door diverse opties die ze aanboden, transparantie maar vooral het praktisch meedenken sprak ons aan. Geen moeite om een keer vaker langs te komen. Net voor het mooie weer een goed functionerend systeem opgeleverd. We zijn er erg blij mee.


Naam: Jeroen Review: Na meerdere offertes te hebben vergeleken kwamen we bij Triple Energie uit. Een van de betaalbaardere bedrijven maar omdat het een plaatselijk bedrijf is hebben we voor hen gekozen. Na een eerste offerte wilden we toch geen zonneschans en hebben we voor een plat dak systeem gekozen, de aangepaste offerte werd persoonlijk langsgebracht. Gisteren 28-01 hebben de heren in de kou en regen alles geïnstalleerd, toppers! Niet aanbetalen maar gewoon betalen op de dag van oplevering zoals een gezond bedrijf hoort te werken. Alles werkt en voor vragen zijn ze altijd bereikbaar. Als kers op de taart kregen we gisteravond nog een bosje bloemen bezorgd! Nu hopelijk veel zon:)


Naam: Gert Review: 28-01-2021 Na het maken van een afspraak heel helder gesprek en inmeting van de situatie kregen wij de offerte nog op dezelfde dag. Voor de prijs kwaliteit een scherpe prijs bleek bij vergelijking. Snelle en heldere afspraken over het plaatsen van de panelen. Het plaatsen ging 25 januari 2021 heel gemoedelijk en erg snel. Ziet er top uit en we hadden direct dezelfde dag al een goede opbrengst. Als afsluiter kregen we ook nog een prachtige bos bloemen. Dit bedrijf zullen we zeker bij anderen aanbevelen. Veel kennis en kunde. Bedankt!


Naam: Bart Review:17-12-2020 Na het heldere gesprek in de offertefase kwam men nog een keer langs om in te meten. Men neemt dus de tijd voor de klant. De installatie verliep snel en vlekkeloos. Ook de belastingtechnische hulpvraag regelt men desgewenst. Alles is netjes afgewerkt en men neemt al het afval weer mee terug. De volgende dag stond ons nog een prettige verrassing te wachten. Geen prijsvechter maar ook zeker niet de duurste. Goede prijs/kwaliteit verhouding en meedenkend met de klant. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.


Naam: Frank Review: Afgelopen maandag heeft Triple Energie de panelen geplaatst. Raymond en Sharon blinken uit in klantvriendelijkheid! Het hele traject, van de offerte, persoonlijk uitgewerkt en toegelicht, tot en met de after sales (bosje bloemen) is perfect geregeld. De vragen die ik daags na plaatsing nog had werden snel en kordaat beantwoord. Kortom, ik kan Triple Energie van harte aanbevelen!


Naam: Piet Review: Onze zonnepanelen zijn netjes en snel volgens de afspraak geleverd. We hebben al de eerste Kwatt terug geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is prima. Tijdens de voorbespreking is alles goed en duidelijk besproken. Waarna de uitvoering soepeltjes is verlopen. Van ons uit prima, bedankt.


Naam: Robert Review: Via een Tip van een kennis bij Triple Energie terecht gekomen. Raymond is op afspraak gekomen en de presentatie was super. Ik had meteen een klik. Oké, ik had al iemand van een bedrijf gehad en dat was compleet anders, zelf een beetje afstandelijk. Ik wilde graag de lokale ondernemer steunen en heb dus voor Triple Energie gekozen. Na het ondertekenen meteen een planning ontvangen. Totaal geen spijt van mijn keuze, zeer goed gewerkt en ze zijn aardig en netjes. Als klap op de vuurpijl kregen we een grote bos bloemen bij de oplevering. Nou hoor ik iedereen denken, ja, heb jezelf betaald. Nou en, het gebaar is niet met geld uit te drukken en dit kom je (bijna) nooit meer tegen. Fantastisch. Vriendelijkheid staat op 1 bij deze ondernemer. Ik raad het iedereen aan die overweegt in zonnepanelen te willen investeren. Om ze nog meer te steunen plaatst ik hun url overal waar ze het over panelen hebben op FB. Beste mensen van Triple Energie, heel erg bedankt.


Naam: Matthew en Anouschka Review: Triple-Energie was niet alleen de goedkoopste, maar ook de enige met een persoonlijke touch. Dat laatste was voor ons heel erg belangrijk in onze keuze.. Het zijn prettige mensen, die een mooi bedrijf runnen op een gewone, normale manier.. Geen prietpraat en duidelijk.. Wat ons betreft een aanrader als je voor een duurzame toekomst gaat!


Naam: Herman en Annet Review: Scherpe prijs, goede service, duidelijke uitleg. Wij zijn zeer tevreden . Raymond en Sharon jullie hebben een topbedrijf !!!


Naam: Martijn Review: Scherpe prijs, Snelle service, mooi op tijd, goede uitleg en de panelen liggen netjes op eigenlijk weinig meer aan toe te voegen. Vakwerk. Groetjes, Martijn en lotte.


Naam: Suelmann Review: Vier offertes aangevraagd en dit was de beste. Geduldig en behulpzaam bij de voorbereiding. Uitvoering is mooi, netjes en het werkt als een trein.


Naam: Patrick en Astrid Review: Alles naar volle tevredenheid uitgelegd en uitgevoerd ondanks de warmte op de installatiedag. Zeker een aanrader !


Naam: Joop en Gean Review: Werken alles van A tot Z af. Van offerte tot aan zelf de belastingteruggave. Werken netjes. Stellen alles netjes in. en gaan pas weg wanneer het werkt.


Naam: Gerda Review: Joop en Gerda , Professioneel bedrijf wat ze zeggen doen ze . We zijn zeer tevreden over triple Wij zouden het iedereen aanraden. Joop en Gerda


Naam: Jeurissen Review: Augustus 2020 zonnepanelen laten plaatsen door Triple Energie. Gehele traject van offerte tot bloemetje na plaatsing als zeer prettig ervaren. Wat ons betreft is Triple Energie een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zonnepanelen.


Naam: Henk en Joke Review: Professioneel bedrijf wat doet wat ze zeggen, wij zijn uiterst tevreden, een aanrader ! Groet Henk en Joke.


Naam: Ben Waanders 27-08-2020 Review: Na een telefonische afspraak volgde al snel een vrijblijvend gesprek waarin alle aandacht werd gevestigd op het dak waar de panelen komen. Het kon nl.aan beide kanten van het dak. Het advies en deskundigheid kwam heel vertrouwend over,vooral op de uitleg van de materialen en de keuze van de omvormer. De offerte die wij ontvingen viel ons mee. De werkzaamheden zijn keurig en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Wij raden Triple Energie aan voor iedereen die overweegt zonnepanelen te leggen.


Naam: Harry & Anne Review: Na enkele offertes te hebben opgevraagd, kwamen we via via bij Triple Energie terecht. Een afspraak was snel gemaakt. Alles werd super goed en duidelijk uitgelegd. Na het ontvangen van de offerte hebben we direct een afspraak gemaakt voor het plaatsen. Op de dag van plaatsen was het verschrikkelijk warm, maar wat een team. Ze hebben zo hard gewerkt, petje af. En wat een leuk team. Alle waardering. Na het plaatsen werd bij de nazit nog even rustig alles uitgelegd. Ook betreffende de belastingteruggave. Wij raden Triple Energie zeker aan!! Raymond en Sharon, jullie hebben een geweldig bedrijf. Groetjes, Harry en Anne.


Naam: Wijnand & Judith Review: Na het oriënterende gesprek, hadden we er al direct een goed gevoel over. Eerlijk, helder en een duidelijk verhaal! Voor een offerte was het beter om een vervolgafspraak te maken, om vervolgens de situatie live te schetsen in het software programma, en zo te bepalen wat er wel en niet haalbaar is. We waren er snel uit. De korte lijntjes is echt een voordeel, en alles wat er in het gesprek aan de orde kwam, klopt ook in de praktijk. Afspraak is afspraak. Een goed team wat uitstekende kwaliteit levert! Een absolute aanrader. Wij zijn blij dat we voor Triple Energie hebben gekozen, en raden dit anderen ook zeker aan! Dank aan het team voor de perfecte oplevering helemaal met de hoge temperaturen waarin alles geplaatst is! Groetjes Wijnand en Judith


Naam: Bernardo Merola Review: Het verschil dat Triple Energie maakt t.o.v. andere partijen is enorm! Daar waar anderen gelijk de laptop tevoorschijn toveren om via Google Earth te kijken naar je dak, wordt er door Triple Energie letterlijk op je dak gekeken. De mogelijkheden worden daarna netjes uitgelegd met een eerlijk advies. Ook als je ligging/dak (zoals in ons geval) niet zo gunstig uitvalt, wordt dit gelijk gezegd zodat je weet waar je aan toe bent. Het is uiteraard aan jezelf wat je met dit stuk advies doet, maar wij hebben het als zeer prettig/helder ervaren. Daarna krijg je binnen no-time een offerte. Ook dit laatste is een enorm verschil t.ov. andere partijen! Een zeer scherpe en eerlijke prijs! De uitvoering en afwerking verdient ook zeker een goede recensie! Wat een top team!! Het plaatsen van de panelen, omvormer, maar ook de papieren van de belastingteruggave en de digitale app (uitleg)… alles krijgt evenveel aandacht. We zijn zeer blij dat we voor Triple Energie hebben gekozen, en raden ze jou als lezer zeker aan! We willen het gezellige (warme) team van Triple Energie hierbij nogmaals danken voor jullie mooie werk! Met vriendelijke groet, Joanne, Bernardo en de kids


Naam: M. Cigri Review: Scherp aanbod, goede en tijdige communicatie, installatie verliep goed. Leuke mensen. Zeker een aanrader.


Naam: Frank Peters Review: Echte aanrader!. Alles klopt. Van offerte t/m plaatsing. Goede uitleg, prijs/kwaliteit en service. Top bedrijf!!!


Naam: A.Cigri Review: Prima montage, vakkundig en professioneel . Alles netjes afgewerkt en opgeruimd niet onbelangrijk de mannen zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit hoe de app werk,papier werk voor teruggave btw en aanmelden bij netbeheerde. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen. Bedankt de hele team van triple energie voor de mooi bos bloemen wat ik totaal niet had verwacht.


Naam: Van de Riet Review: Blij voor Triple Energie te hebben gekozen. Goed advies bij de offerte, probleemloze installatie en oplevering. Komen de afspraken na. Extra aandacht aan een lekkende dakgoot geen probleem. Binnenwerk zeer netjes weggewerkt. Laat nu de zon maar schijnen op de panelen.


Naam: Fam Roelofs Review: Vanaf de kennismaking met Triple Energie, tot en met de installatie van de zonnepanelen, zijn we zeer tevreden. Alle wensen met betrekking tot het type systeem en de installatie daarvan zijn gerealiseerd. Het systeem voldoet aan de verwachtingen. Aan de kernwaarden ‘Maatwerk Kwaliteit en Service’ van Triple Energie durven wij gerust ‘Betrouwbaarheid’ toe te voegen.


Naam: Benny ten Voorde Review: Vandaag de zonnepanelen geplaatst door triple energie. Wij Zijn heel tevreden over het hele traject, van offerte tot installatie en de oplevering. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.


In juli 2020 hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door triple energie. We hebben het hele traject, van begin tot eind als heel erg prettig ervaren. In eerste instantie hebben we 4 aanbieders om een offerte gevraagd om een goede keuze te kunnen maken. Omdat we hoorden dat er veel cowboys op de zonnepanelenmarkt zijn hebben we kritisch iedere aanbieder bekeken. Triple Energie sprong er voor ons uit omdat ze gewoon bij je langskomen om de situatie te bekijken en bleven meedenken in oplossingen, ook al duurde het best lang voordat wij een beslissing hadden genomen. Bovendien boden ze ook nog de scherpste prijs. 2 Andere aanbieders hebben niet eens de moeite genomen langs te komen, deden alles digitaal. Een ander was nauwelijks bereikbaar voor vervolgvragen en reageerde uiterst traag en kortaf. Triple Energie heeft ons wel de persoonlijke aandacht gegeven. Dit gaf ons veel vertrouwen omdat wij twijfelden over de schaduwinvloed van een boom en een schoorsteen. Daarnaast hebben ze een eerlijk verhaal zonder opsmuk. Ik had nog veel vragen na het eerste gesprek, alle vragen werden snel en uitgebreid beantwoord. Ze denken ook goed met je mee en zien voor alles een oplossing. In eerste instantie is de elektra aangelegd en de omvormer geplaatst, een paar dagen daarna zijn de panelen geplaatst. We waren verbaasd over de moeite die ze hebben genomen om het mooi af te werken. Ze gingen apart nog een ander kabelgootje halen om de bedrading mooi weg te kunnen werken. Ook de nazorg is professioneel. We hebben uitleg gekregen over de BTW teruggave en uitleg gekregen over de app die hoort bij de omvormer. Tot slot nog het belangrijkste en dat is het team van triple energie. Die hebben van het begin tot eind het verschil gemaakt, door altijd voor ons klaar te staan. Tijdens het begintraject door al onze vragen te beantwoorden en mee te denken in oplossingen. Maar ook tijdens de montage, uiterst vriendelijk en zorgvuldig werkend. En ze zijn flexibel gebleken als dat nodig was. Dank aan Raymond, Sharon en alle anderen voor al hun hulp!


Naam: Johan en Marion Hubach Review: Duidelijke offerte en altijd overleg mogelijk mocht je het iets anders willen hebben dan in eerste instantie is afgesproken. Flexibel dus


Naam: Ingko en Danielle Mulders Review: Goede voorlichting en goed de afspraken nagekomen. We kunnen niet anders zeggen. Vooral de scherpe en mooie prijs heeft ons besloten om voor Triple-Energie te kiezen en daar hebben wij geen spijt van.


Naam: Ans en Gosse Bonthuis Review: Aanrader deze firma! In het begin geen idee wie het zou worden ca.5 aanbiedingen. Doch na het eerste tefoongesprek direct een goede indruk en na een duidelijke voorlichting bij ons thuis, besloten met elkaar in zee te gaan. Je moet elkaar kunnen vertrouwen en dat is ook inmiddels gebleken. Zijn tot op heden voor 200% tevreden. HULDE en zo gewoon doorgaan. Dus zeker een aanrader!! Prima team!!


Naam: Familie Hek Review: Na twee andere offerte gesprekken gekozen voor Triple Energie. Waarom? Een erg goed onderbouwde uitleg, helder en concreet. Goede antwoorden op mijn vragen en de meegebrachte materialen maakten me alles voor 100% duidelijk. Daarnaast, en dit is ook niet onbelangrijk, de scherpste prijs. De installatie verliep erg goed, en alles is keurig geplaatst en afgewerkt. Na afloop alles gezamenlijk nagelopen of alles naar wens was. Een erg dikke aanrader.


Naam: Gerrit Nieuwenhuis Review: Duidelijke uitleg over de voors en tegens van zonnepanelen tevens ook prima meegedacht over de plaats waar de zonnepanelen moesten komen te liggen, vervolgens vakkundig geplaatst en netjes afgewerkt, meer als tevreden en zal u dan zeker aanbevelen


Naam: Gabriël Alp Review: Hard gewerkt en alles volgens afspraak geregeld. Goede service. We zijn erg tevreden.


Naam: Eddy Schiphorst Review: Na ontvangst van diverse offertes heb ik een selectie gemaakt voor enkele gesprekken met installateurs. Op basis van het deskundige en prettige gesprek, de duidelijk gespecificeerde offerte en heldere condities over de levering, heb ik gekozen voor Triple Energie. Kan niets anders zeggen dat Triple Energie op de dag van levering alle beloftes waarmaakt. Ik kijk zeer tevreden terug op de geleverde dienstverlening; professioneel en persoonlijk. Complimenten!


Naam: Frank Review: Prima installatie op een bewolkte dag.alles perfect verlopen en geregeld. Waren gezellige jongens.


Naam: Gerard Barneveld Review: Wat kan ik nog meer toevoegen aan alle positieve reviews die meer dan terecht zijn. Een vakkundige en klantvriendelijke service. Ze leveren wat je verwacht van een leverancier. Een zonnige groet van een tevreden klant.


Naam: Els Review: De installatie, ondanks de tegenslag, naar wens verlopen > En alles keurig geïnstalleerd en goede service. Komen ook kijken ipv op afstand een offerte sturen.


Naam: Ronald Vrugteman Review: Al na het eerste gesprek hadden we vertrouwen in het team van Triple-Energie. Je merkt duidelijk dat ze kennis van zaken hebben. Enkele dagen later kwam ook nog hun offerte als beste uit de bus.Het installeren gebeurde snel en vakkundig en ze ruimden keurig alle rommel op. Compliment. Ik zou een ieder aanraden de pv-installatie door Triple-Energie te laten installeren.


Naam: Marco Jansink Review: Prima advies bij het eerste gesprek, men komt langs om de situatie te bekijken. Daarna de offerte, niet lang na hoeven denken. Prima montage, alles netjes afgewerkt en niet onbelangrijk de mannen zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit. TOP!!


Naam: Rogier Review: Geweldig team! Vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het plaatsen niets dan lof. De mannen zijn vakkundig en denken graag mee. Niet alleen over de zonne-installatie maar ook over andere zaken die ze op het dak aantroffen. Pragmatisch zoeken naar een oplossing voor een probleem waar ze zelf niet eens verantwoordelijk waren. Dikke aanrader voor iedereen die van plan is zonnepanelen te nemen.


Naam: Kort Review: Even een review op het plaatsen van de zonnepanelen voor ander halve week geleden, het lijkt net of ze de zon er ook nog hebben bijgeleverd. De afgelopen 8 dagen een opbrengst van 188 kWh, en dat met 12 panelen! Het adviseren en het uitbrengen van de offerte ging zeer prettig en advies ter plaatse was duidelijk. En zo zijn bij ons de panelen geplaatst tijdens de CORONA-crisis. Met goede afspraken en op een veilige afstand van elkaar. De installatie ging snel en vakkundig en het afwerk niveau is meer dan goed.


Naam: Edwin Heldere communicatie, goed meegedacht over practische invulling, zowel bij het plaatsen als het aanleggen van kabel door de tuin. Ik was op zoek naar een bedrijf die kwam kijken op locatie om mee te denken, anderen geven alleen een offerte op basis van google maps. Prima offerte, goed meegedacht, netjes en vlot werk afgeleverd.


Naam: Rouweler E-mail: info@rouwelerbestratingen.nl Review: Super en correct werk afgeleverd. Alles ziet er naar behoren uit, zoals afgesproken. Als enig bedrijf die een offerte maakte voor ons die op locatie kwam kijken, rest geeft offerte af zonder langs te komen. Dag en nacht reageren ze op mails en app-jes. Denken mee en in oplossingen. Als erg fijn ervaren.


Goede Service en snelle montage. Perfect gedaan.


Zeer snelle montage. Aardige mensen. En netjes gemonteerd. 6 prijsopgaves laten doen, deze kwam er als beste uit Ronald Hulshof


REVIEW Kennismaking: aangenaam Voorlichting: prima Levering: snel Uitvoering: top Gedrag tijdens uitvoering: zeer prettig contact met klant: zeer goed Materiaal: uitstekend Nazorg: paar kleine smetjes in het nakomen van afspraken Extra werk: werkelijk zeer professioneel - een enkele dakpan die stuk ging, direct vervangen - extra kabel onder de grond, geen probleem Totale waardering:: 9 Groet Leo


Naam: Dick van Keulen Review: Een betrouwbaar bedrijf dat correct maatwerk levert en uitstekend net de klant meedenkt.  Afspraak is afspraak.

Schrijf hier uw eigen review

Naam:

Mailadres:

Review: